Şehit Er Akın Buluş İlkokulu
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 700 Evler Caddesi No4 KEŞAN / EDİRNE

VİZYON

Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan, Atatürk İlke ve İnkılâpları Doğrultusunda 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

MİSYON

Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, eldeki olanakları ve şartları göz önünde bulundurarak, veli – okul ilişkisini daima ön planda tutan ve sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Normal Eğitim

Pansiyon Bilgisi